Site Loader

ABOUT

NDJ
Productions

Mijn naam is Nicky de Jong. Ik heb een grote passie voor video en geluid.

Met video creëren we de sfeer die past bij uw bedrijf, we geven het een gezicht. Hierdoor wordt uw doelgroep emotioneel geprikkeld, wat cruciaal is voor uw naamsbekendheid en om binding met uw bedrijf te krijgen.

Met de juiste kennis en een goede strategie helpt NDJ Productions uw marketingdoelstellingen te bereiken.

Promotie / Bedrijfs video's

Promoot en/of leg uw bedrijf/product uit doormiddel van een video.

Fotografie

Breng uw product of dienst onder de aandacht doormiddel van stilstaand beeld.

Aftermovies

Beleef de sfeer van jou festival of event opnieuw en opnieuw en opnieuw....

JONG geleerd...

...is oud gedaan luidt het gezegde. Al vanaf dat ik erg jong ben heeft mijn opa mij een video-camera tussen mijn handen geduwd in de hoop dat ik zijn grote hobby & beroep uiteindelijk zou overnemen. En dat is hem gelukt!

WAAROM

Ik heb één doel, afstappen van het "normaal". Veel video's zijn tegenwoordig gemaakt volgens een standard en zijn dus verre van uniek.
De grootste rede waarom ik dit vakgebied in ben gegaan is omdat ik bedrijven wil voorzien van content die ECHT aansluit bij de identiteit. Ik wil video's maken die precies laten zien waar een bedrijf of product voor staat.

STUDIE

Een studie tot AV - Specialist aan het Grafisch Lyceum Utrecht heeft mij de kennis gegeven om dit vak helemaal te kunnen begrijpen. Om nog meer kennis op te doen van dit mooie creatieve vakgebied volg ik nu een opleiding Creative Business aan de Hogeschool
InHolland in Den Haag

ABOUT ME

Ik ben van mezelf erg enthousiast. Als ik iets in mijn hoofd heb doe ik er alles aan om dat doel voor mezelf te gaan halen. Ik geniet van mijn werk en dat maakt ook dat mijn motivatie torenhoog is.

REVIEWS .

Ik heb Nicky leren kennen als een ondernemende persoonlijkheid. Hij neemt het voortouw en denkt inhoudelijk goed mee. De video's die hij voor ons gemaakt heeft waren van zeer goede kwaliteit. Deze heeft hij ook op tijd en binnen budget opgeleverd. We zijn zeer
content met hetgeen Nicky
voor ons gedaan heeft.
download
Han Laarhuis
Directeur / eigenaar Infinitcare
Afgelopen periode heeft Nicky voor ons een heel toffe bedrijfsvideo gemaakt. Dit ging eigenlijk heel eenvoudig. Nicky verstaat zijn vak en denkt met je mee. We zijn erg content met het eindresultaat en zullen zeker meer gebruik gaan
maken van zijn diensten.


0
Joost Middelman
Eigenaar Since '04 Oudewater
Snel schakelen, innovatief en ondernemend is mijn ervaring met Nicky de Jong naar aanleiding van de After-Movie 'Hossen op de Markt'. Hij weet van een korte briefing de perfecte sfeer op beeld neer te zetten. Nicky is zeer communicatief en houd je goed op de hoogte van de stappen. Met een glimlach op zijn gezicht heeft hij de strakke deadlines gehaald.
Z5aZeOFa
Joan Oskam
Hossen op de Markt Oudewater

Enthousiast geworden?

De mogelijkheden zijn eindeloos.
Elk bedrijf heeft een uniek verhaal om te vertellen. Wij komen graag met u in contact om te praten over de mogelijkheden om met de juiste strategie uw verhaal te vertalen naar beeld. 

0