Site Loader

MARKETING STRATEGIE

WAAROM .

Online marketing is niet meer weg te denken uit dit digitale tijdperk. Door met de juiste strategie precies de juiste doelgroep te targetten wordt er niet met hagel geschoten maar gericht de juiste content met de juiste doelgroep gedeeld. Dit zorgt voor online bekendheid, verhoogt sales en helpt bedrijven met het behalen van gestelde doelstellingen.

GROOT BEREIK

Maar liefst 96% van alle Nederlanders maakt gebruik van socialmedia. Dit wil zeggen dat afgerond meer dan 16,34 miljoen mensen op een of meerdere platformen een  account hebben.

BEWEZEN RESULTAAT

90% van de personen die een productvideo bekijkt, zegt dat dit helpt bij het maken van een aankoopbeslissing.

WAARom?

Waarom maakt dan nog maar 9% van de bedrijven gebruik van Online marketing???

HOE .

Analyse & Strategie

NDJ Productions begint met een duidelijke analyse en heldere targets. Die analyse en targets vertalen we samen met jou naar concrete acties, doelstellingen en verbeterpunten. En maken een plan van aanpak.

Content strategie

Wil je je doelgroep bereiken en ze ook nog boeien en binden? Dit doet NDJ Productions door juiste content, op het juiste moment, via het juiste (online) kanaal te produceren, realiseren en delen.

SOCIALMEDIA STRATEGIE

Naamsbekendheid vergroten of traffic genereren naar je website via Facebook, Instagram of LinkedIn? Of ondersteunende conversies realiseren via korte bindende content. Wij regelen het voor je.

0